Juledans med kurs i Molde

Forrykende dansespill fra gruppa Øresus, spelkurs med Britt Elise Skram, dansekurs med Anna Liv S. Gjendem og alt dette i Romsdalstradisjon – dette bli knall!

Reknes Ungdomshus er stedet fredag 28. desember. Her blir det som i fjor juledans, men nytt av året er at det blir arrangert kurs i forkant av kvelden. Kursene har som tema – Springar fra Romsdal. Vi jobber ut fra tanken at: « Blir det ikke spilt springar, blir det heller ikke danset springar og blir det ikke danset springa r, så blir det ikke spilt». Derfor arrangerer vi både kurs i spel og dans.

Gruppa Øresus spiller til selve juledansen. De er kjent for forrykende dansespill og her blir det mulighet til å svinge seg i både runddans og bygdedans. Vi håper mange tar turen for å møte gamle og nye venner midt i juletida.

Slik blir dagen: 15.00-17.00: Spelkurs i springar fra Romsdal med Britt Elise Skram. Ta med deg fela, trekkspillet, toraderen, fløyta og/eller deg selv. 17.00-17.30: Pause. 17.30-19.15: Dansekurs i Springar fra Romsdal med Anna Liv S. Gjendem. 19.30-> Øresus spiller til dans + mulighet for at andre spillesugne kan få ei økt.

Sted: Reknes ungdomshus i Sandevegen 1A (bak fylkeshuset og Aker stadion).

Pris: Dansefest: 100kr Dansefest + et kurs: 200 kr Dansefest + to kurs: 250 kr Bare kurs: 100kr for et og 150kr for to. Barn under 16 år: 50 kr for dansefest og kurs.

Arrangementet er alkoholfritt.

Påmelding til kursene sendes til anna@gjendem.net innen 21.desember. Har noe lyst å bake kake? send en mail til anna@gjendem.net.

Vi har fått støtte fra Rådet for folkemusikk og folkedans.